Tip na darček ku Dňu otcov, na ktorý sa nezabúda. | Frutree

Najlepšie si pamätáme udalosti, ktoré sú spojené s emóciami.

Darček vyjadruje emócie a posilňuje vzťahy.

Jedným zo základných aspektov darovania je schopnosť vyjadrovať emócie. Darčeky slúžia ako hmatateľné vyjadrenia našich pocitov voči druhým, umožňujú nám komunikovať lásku, ocenenie, vďačnosť alebo dokonca ospravedlnenie. Starostlivým výberom darčeka vyjadrujeme svoje pochopenie záujmov, preferencií a túžob príjemcu, čím preukazujeme, že sme investovali čas a úsilie do pochopenia jeho potrieb. Darček je zaručená cesta k srdcu druhého človeka.

Potravinové darčeky sú symbolom šťastia.

Výber dokonalého darčeka pre milovanú osobu je takmer darček sám o sebe. Dokáže posilniť vzťahy, pozdvihnúť náladu, napraviť trhliny alebo niekomu pripomenúť, ako veľmi si ho vážia.

My vo Frutree si myslíme, že potravinové darčeky sú symbolom šťastia, inšpirácie a oslavy. Dávať jedlo ako darček je hlboko zmysluplné gesto, ktoré demonštruje naše pocity, keď nám slová zlyhávajú. Pre mnohých ľudí je dávanie darčekov jazykom lásky a spôsob, akým tým najdôležitejším dávajú najavo, ako im na nich záleží.

 

Darčeky ku Dňu otcov

 

Exkluzívne chuťové zážitky vytvárajú pocity šťastia a uspokojenia.

Kreatívne kombinácie chutí ovocia, orechov a čokolády vytvárame v spolupráci s renomovanými gurmánmi na čokoládu v Európe.

V súčasnosti je všeobecne známe, že existuje prepojenie medzi jedlom a emóciami. V tráviacom trakte sa tvoria neuropeptidy, malé bielkovinové molekuly, ktoré umožňujú vzájomnú komunikáciu neurónov nachádzajúcich sa v mozgu a zvyšku tela.

Vyskladajte otcovi obsah darčekovej krabice presne podľa jeho obľúbených chutí.

 

Darček na mieru

 

Osobné prianie na vlastnej pohľadnici pohladí každú dušu.

Darček ku Dňu otcov s osobným prianím na krásnej pohľadnici je najlepšou voľbou, pokiaľ ide o vyjadrenie lásky, poďakovania a uznania.

Personalizovaný darček presahuje rámec bežných darčekov a vytvára trvalé spomienky pre darcu aj obdarovaného. Ukazuje, že ste venovali pozornosť a úsilie výberu darčeka, ktorý skutočne reprezentuje individualitu a záujmy obdarovaného.

Vyberte si jednu z našich predpripravených pohľadníc a vložte do nej svoje osobné prianie. Pohľadnicu vytlačíme a priložíme k darčeku.

 

Pohľadnice ku DŇu otcov

 

Donáška darčekov ku Dňu otcov.

Nemôžete sa stretnúť osobne? Nevadí. Darček doručíme kuriérom, samozrejme bez faktúry v balíku. Objednávky doručujeme do 1 - 2 pracovných dní na celé Slovensko.

 

8 dôvodov, prečo nakupovať vo Frutree s. r. o.